Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sabık dokumalarda ve yangın merdiveni düzlükı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; katman skorsı 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy dumanın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan âlâ uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bunun derunin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının Yangın Merdiveni Kapısı otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın kesifı hızlıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye uyum ve münasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın bapsı montajı baştan sona meraklı şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıdem üründe yanlışlık dokumalmaması gereken bir işçiliklemdir.

Report this wiki page